Eerste Draagwandeling

SJ2014022501 kopiërenDe eerste draagwandeling in Baarn afgelopen dinsdag was een groot succes. Maar liefst zeven mama’s met zeven kindjes deden mee. De jongste baby was acht weken en de oudste dreumes bijna twee. De drie oudste kindjes werden op de rug gedragen de andere op de buik. We hebben een rondje door de tuin van Kasteel Groeneveld gelopen. Daarna een stuk door het bos en bij de dieren van Hoeve Ravenstein gekeken. Aansluitend hebben we met een aantal gelunched in Grand Café Groeneveld.

SJ2014022560 kopiërenOm heel eerlijk te zijn heb ik weinig van de omgeving meegekregen. Er was zoveel om over te kletsen. Ik vind het heel bijzonder dat er met één overeenkomst (Je kindje dragen) meteen zoveel meer gespreksonderwerpen naar boven komen. Ik bleek met iedereen wel raakvlakken te hebben.

SJ2014022588 kopiërenVan meerdere kanten kwam de wens om vaker af te spreken. Ik ga elke maand een draagwandeling organiseren. De ene keer op dinsdag en de andere keer op zaterdag. De eerstvolgende wandeling is op 29 maart in het Baarnse Bos. Op 6 mei wil ik bij mooi weer wandelen in de Soester Duinen en samen picknicken.

SJ20140225119 kopiërenSabine Joosten heeft tijdens de wandeling foto’s gemaakt.

2 reacties op “Eerste Draagwandeling

 1. Leuk hoor! Je doet het goed!

  (De dinsdagen en zaterdagen zijn alleen ontzettend onhandig…)!

  Succes met je eigen ‘mini-onderneming!’

  • Bedankt voor het compliment!

   Zijn er dagen dat je wel kan? Misschien kunnen we wat regelen :)

   Groetjes Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>