Emeibaby in de dierentuin

IMG_1904Als ik nu naar buiten kijk zie ik een druilerige dag en een grijze lucht. Afgelopen woensdag genoot ik nog van een heerlijk zonnetje in DierenPark Amersfoort. Het was een heerlijk uitje samen met mijn moeder zusje en dochter. Sarah is door tante Mar gedragen en we konden het slaapkapje van de Emeibaby uitproberen.

Het grootste deel van de tijd heeft Sarah zelf gelopen en zat de Emeibaby opgevouwen in mijn rugzak. Hij neemt weinig ruimte in beslag en ik had nog plek zat voor een thermoskan met thee en een uitgebreide lunch. Ik heb heerlijk de stereotype ouder gespeeld die met beide benen op de grond blijft staan en van een afstandje naar haar kind zwaait. Sarah heeft haar tante meegenomen over alle Klim-Alles route’s die de dierentuin rijk is. En wat is nou leuker dan samen met je tante van de glijbaan?

IMG_1860

IMG_1892Tegen de tijd dat Sarah moe werd en aan haar middagslaapje toe was heb ik haar bij haar tante op de rug gezet. Het duurde niet lang voor ze in slaap viel. Het kapje bleef goed vastzitten met de drukknoopjes op de schouderband en gaf ruim voldoende ondersteuning. Sarah’s hoofd lag stevig tegen haar tante’s rug aan in een comfortabele houding. Ik zie nog niet helemaal voor me hoe je terwijl je kind in slaap gevallen is het slaapkapje uit de opbergruimte vist en goed vast maakt. Het is mooi dat je het kapje netjes en onzichtbaar weg kan bergen in de bovenkant van de drager. Als je hem wilt gebruiken kan je hem beter van te voren al uitpakken.

IMG_1953Zodra Sarah wakker werd heeft ze nog even vanuit de drager naar de apen gekeken. Na een slokje melk heb ik haar verder op mijn buik gedragen. Ook het buikdragen met de Emeibaby vind ik comfortabel. De schouderbanden zijn heerlijk zacht en gevoerd. Het afstellen van zowel de schouder als de heupbanden is makkelijk. Het is geen probleem om met meerdere personen dezelfde drager te gebruiken doordat je hem snel kan aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>