Schommelen in de Duinen!

SJ20140308410 kopiërenAfgelopen zaterdag waren we in de Soesterduinen voor een Draagfoto-shoot. We hebben foto’s gemaakt voor mijn website en voor reclame-posters en flyers. Halverwege hadden onze ondernemende dreumesen genoeg van het dragen. Ik kreeg al snel een idee toen ik een boom zag met een perfecte horizontale schommel-tak.

 

SJ20140308402 kopiërenIk ben de boom in geklommen om de doek er overheen te leggen. In bomen klimmen is nog steeds leuk! Om mijn draagdoek te beschermen heb ik eerst een hydrofiele doek over de tak gelegd. Een doek van maat zes was te kort voor een schommel op kinderhoogte daarom heb er twee aan elkaar geknoopt.

 

SJ20140308393 kopiëren kopiërenHet verraste mij hoe stabiel Sarah in de schommeldoek zit. Het leek zowaar een ergonomisch zitje met de doek van knieholte tot knieholte netjes uitgespreid. Ze kon gek doen en helemaal opzij hangen. Zelfs met haar vingertoppen de grond aantikken en nog niet uit de doek vallen.

 

SJ20140308371-2 kopiërenHet waaide flink en Sarah schommelde vanzelf heen en weer. Zodra het even windstil was begon ze te hupsen om weer in beweging te komen. Dikke pret voor Sarah. Hoe harder hoe beter! Een grotere attractie had ik voor haar niet kunnen bedenken. We gaan vast nog een keertje terug naar deze perfecte schommeltak-boom in de Duinen.

1 reactie op “Schommelen in de Duinen!

  1. Pingback: Doek indragen - Ik wil dragenIk wil dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>