Agenda met draagevenementen

Hebben jullie de agenda al gezien op deze site?

De eerste drie maanden van dit jaar is er bijna elke week wel iets te doen.

Allereerste de MamaCafe’s bij de Bende van Blitzz. Met nu elke maand een leuk nieuw onderwerp.

8 januari: Babygebaren door Paula Wanner

5 februari: Wasbare luiers door Marga Kliphuis

5 maart: Babymassage door Marjolijn Blokker

Je bent van harte welkom van 10.00 tot 12.00 bij kindercafe de Bende van Blitzz. Er is een fijn speelhoekje ingericht voor de kinderen. De Bende van Blitzz is zowel een speelgoedwinkel met orginele producten als een klein cafeetje. Ze serveren broodjes en heerlijke drankjes van biologische oorsprong.

Daarnaast ben ik elk mamacafe aanwezig met enkele doeken en dragers zodat je kan ervaren hoe het is om je kindje te dagen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen en tips te krijgen over dragen.

1977195_266087396893192_1839182672_nDit jaar heb ik de Draagwandeling weer opgepakt. Elke maand een leuke wandeling in de omgeving van Baarn.

dinsdag 20 januari: Draagwandeling Baarnse Bos

zaterdag 28 februari: Draagwandeling de Stulp

donderdag 19 maart: Draagwandeling Hoeve Ravenstein

Elke wandeling verzamelen we om 10:00 uur en vertrekken we om 10:15 voor een route van ongeveer 5 km. Na afloop is er bij de meeste locatie’s de mogelijkheid om samen wat te eten en drinken.

10349195_331649323670332_185683285872788355_nNieuw dit jaar zijn de informatieavonden die ik eens in de twee maanden organiseer. Bedoelt voor zwangeren en mensen die graag meer willen weten over dragen.

vrijdag 23 januari: Informatie avond over dragen

vrijdag 6 maart: Informatie avond over dragen

Je krijgt informatie over de voordelen van dragen en de ontwikkeling van baby’s. Je kan kennismaken met verschillende doeken en dragers en ervaren hoe het is om je kindje dicht bij je te dragen. Je kan aansluitend een doek of drager huren voor 1 euro per dag. Ook vertel ik je het verschil tussen een workshop en een individueel consult en kan je die ter plekke afspreken.

Als laatste ben ik gestart met het geven van workshops. Als je minimaal 3 mensen bij elkaar hebt kunnen we een workshop afspreken. Ook heb ik er een aantal ingepland.

woensdag 14 januari: Workshop dragen met een rekbare doek

woensdag 11 februari: Workshop knopen met een korte doek

woensdag 11 maart: Workshop buikdragen met een geweven doek (FWCC)

Tijdens een workshop leer je in een groep van 3 tot 6 personen 1 knoopwijze. Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Naast de praktijk krijg je ook wat theoretische achtergrond over het dragen en is er de gelegenheid om vragen te stellen. Een workshop kost 25 euro per persoon.

1 reactie op “Agenda met draagevenementen

  1. Pingback: Workshop - Ik wil dragenIk wil dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>