Workshop Torsodragen

Einde jaars actie!
Wil je leren torsodragen met een echte Afrikaanse torsodoek?

20141018_100209-2In Afrikaanse landen wordt veel gedragen. Niet op de manier die we hier in het Westen kennen maar met korte katoenen doeken. Een gemiddelde torsodoek is 1,80 bij 1,20. Je hoeft geen dikke billen en grote boezem te hebben om dit te leren :) Ook met een Afrikaanse Torsodoek adviseer ik je niet te dragen voordat je kindje een half jaar oud is.

Workshop Torsodragen met aansluitend 1 week een torsodoek huren kan nu voor maar 20 euro per persoon. De workshop is bedoelt voor 3 tot 6 deelnemers en vind plaats in Baarn. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we in overleg een datum afspreken.
De aanbieding geld voor workshops die plaatsvinden in de maanden januari en februari 2015.

Geef je op dmv het contactformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>