Aqua Carrier

Mijn peuter van 2,5 is inmiddels zo groot dat ze het liefst zelf onder de douche staat. Om die reden kon ik de Aqua Carrier niet zelf uitproberen. De doek heeft een kort reisje gemaakt. Lees hier de ervaringen van Susanne en Miriam. De doek is te huur voor 1 euro per dag. Ideaal voor op vakantie of om even uit te proberen.

image1-2Susanne Drost met haar dochter:

Mijn dochter is nu 14 maanden oud. Ik vind het een handige doek vooral omdat mijn kindje graag uit bad stapt en in bad en uit bad waardoor ik zelf dus echt niet kan douchen…. Met de doek kon dit wel! Ik weet niet of het door mijn knooptechniek komt maar toen ik de doek af deed had mijn dochtertje rode lijnen onder haar knietjes dat is wel een min punt.
Ik heb hem zelf ook aangeschaft omdat ik toch wel erg tevreden ben over de doek.

 

 

Miriam en haar dochter:

Wat fijn dat ik deze draagboek mocht uitproberen. Ik had er wel eens van gehoord, maar aangezien wij met het gezin graag zwemmen en mijn kinderen ook zag ik niet zo de voordelen van een doek voor in het water.

Ik ben mama van een zoontje van drie en een dochtertje van 7 maanden. Nu heb ik mijn zoontje nooit gedragen wegens te weinig draagkennis en nog niet zoveel draagmoeders om me heen. Mijn dochtertje is een heel ander verhaal.  Ik ben haar vanaf het begin gaan dragen ook omdat ze erg onrustig is en veel huilt. De draagdoek is zo ongeveer de enige oplossing om haar te laten slapen. Lekker veilig bij mama!

Nu was douchen iedere ochtend ook echt een uitdaging, maar met de bykay Aqua Carrier werd dit een stuk gemakkelijk. Wat heb ik genoten om samen met mijn dochtertje te douchen. Normaal legde ik haar in een badje op een kussen op de badkamervloer of op de doomoo. Ze lag dan zo dat ze mij kon blijven zien anders was het brullen geblazen. Ontspannen douchen is er dan echt niet bij. En wat had ik dat momentje voor mezelf hard nodig met een baby die veel huilt.

8982_10204879610566704_455800219466182304_n-2Met haar in de doek was geweldig. Ik voelde me weer even zwanger met zo’n klein hummeltje op mijn buik en Saar vond het heerlijk. Ze genoot van het warme water en ik kon rustig mijn haar wassen zonder een huilend kind om me heen. Als ik met mijn rug onder de douche stond bleef zij ondanks dat ze niet constant water over zich heen had lopen heerlijk warm. Ik vond de doek knopen niet moeilijk, maar dat komt ook omdat ik de rekbare Bykay ook veel gebruikt heb. Het enige wat ik lastig vond was om Saar in de doek te stoppen, omdat met een bloot lijfje de doek al snel aan de onderkant een soort string vormt! Oeps;) Niet erg prettig voor zo’n klein meisje, maar na een aantal keer werd ik steeds handiger en gebeurde dit niet meer.

Ik heb de doek zelf niet in het zwembad geprobeerd, omdat Saar dan liever rond wil spatteren, maar voor kleinere kindjes kan ik me voorstellen dat het erg fijn is om in een doek dicht bij papa of mama te zijn. Alles bij elkaar vind ik deze doek echt een aanrader voor  ouders met onrustige kindjes. En voor ouders die graag willen zwemmen als hun kind nog erg klein is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>