Interview over dragen

Een journaliste raakte via een link op de facebookpagina van haar vriendin geïnteresseerd in mijn verhaal. Waarom ik mijn dochter met een doek ben gaan dragen en vervolgens draagconsulente ben geworden. Wat is dat eigenlijk? Een draagconsulent? Ze had er nog nooit van gehoord.
Ze kwam bij mij thuis voor een interview en die zelfde dag kregen we ook nog een fotograaf op bezoek.
Hieronder het resultaat: Een bijna paginagroot artikel in de Gooi en Eemlander van drie februari 2015.

Klik op onderstaande link voor een grotere versie van het artikel.

gooi en eemlander

gooi en eemlander klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>