Cadeaubon

Geef een draagconsult cadeau!

Zoek je een orgineel (kraam)cadeau? Wat dacht je van een waardebon voor een draagconsult? Je geeft ouder(s) en kind een cadeau waar ze lang plezier van zullen hebben. Er is geen betere plek voor een jonge baby dan bij mama of papa op de borst te liggen. Natuurlijk kan en wil je geen hele dagen op een stoel doorbrengen en daarom is het heel fijn om comfortabel en veilig te leren dragen. 

Een waardebon kan gebruikt worden voor alle verschillende consulten die ik geef. Een kennismakingsconsult om verschillende draagwijzen te leren kennen. Hulp bij het kiezen uit de verschillende draag mogelijkheden. Het aanleren van een knoop of het gebruik van een drager. Ook een combinatie van bovenstaande is mogelijk. Ik overleg met de ontvanger van de cadeaubon wat er binnen haar (of zijn?) wensen en de gegeven tijd mogelijk is.

Een waardebon geven kan vanaf 15 euro. 15 euro staat voor een consult van een half uur. Dit is genoeg om verschillende draagsystemen uit te proberen. Een consult waarin je leert knopen duurt ongeveer anderhalf uur en kost 45 euro. De cadeaubon hoeft niet in 1 keer opgemaakt te worden. Ook is het mogelijk om bij te betalen of cadeaubonnen te combineren mocht je meer tijd nodig hebben.

De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en in een vrolijke enveloppe opgestuurd. Wil je de bon liever via mail ontvangen of zelf overhandigen? Dat kan, geef het even aan op onderstaand formulier.

Zodra ik je aanvraag binnen heb stel ik een factuur op. Direct na betaling van de factuur gaat de cadeaubon op de post.