Draagfeestje

Wil je een zwangere vriendin verrassen met een babyshower? Heb je zin in een gezellige avond? Wil je op een ontspannen manier anderen met het dragen kennis laten maken? Een draagfeestje is een leuke gelegenheid. Ik kom met een flinke tas vol doeken en dragers naar jullie toe om het een en ander te laten zien. Je kan verschillende doeken en dragers uitproberen. Op een ontspannen manier vertel ik over de achtergrond van het dragen en er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Je kan het feestje opleuken met een mand vol cadeautjes gemaakt van draagdoekenstof. Miss Catie Made it verzorgd de wisselende inhoud van deze mand. Ik zorg voor meer cadeautjes dan aanwezigen zodat iedereen een persoonlijke keuze kan maken.

Een passend cadeau voor het feestvarken is een draagconsult. Speciaal voor deze gelegenheid geef ik 15 euro korting op een draagconsult van anderhalf uur. In plaats van 45 euro betalen jullie 30 euro.

Om de feestvreugde extra groot te maken kunnen alle andere aanwezigen een consult afspreken met 10 euro korting. (Voor anderhalf uur 35 euro in plaats van 45)

In overleg kan ik een paar draaggerelateerde spelletjes organiseren.

In principe regel je zelf de locatie en kom ik met mijn spullen op bezoek. Wil je graag dat ik een deel van de organisatie of het hele feestje op me neem dan kan dat in goed overleg geregeld worden.

Vanaf 6 personen zijn de kosten voor een basis feestje 10 euro per persoon. Een mand gevuld met cadeautjes is 3,50 per persoon extra en de kosten voor een cadeauconsult (met 15 euro korting) wordt over alle deelnemers verdeeld.

Voorbeeldberekening: Feestje met alles er op en er aan voor tien personen en een feestvaren. Inclusief mand vol cadeautjes en draagconsult cadeau kost 16,50 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>