Informatieavond

Ben je zwanger of wil je graag meer informatie over dragen? Je bent van harte welkom tijdens 1 van de informatieavonden die ik elke twee maanden organiseer. Kijk in de agenda of bij de evenementen op Facebook voor de data. Ook kan je zelf een informatieavond aanvragen.

Ik vertel over het nut van dragen en waarom baby’s dit zo fijn vinden. Met behulp van afbeeldingen laat ik je zien hoe een kindje zich ontwikkeld en hoe je daar rekening mee kunt houden met het dragen. Ook besteed ik kort aandacht aan dragen van kindjes met heupdysplasie. Ik laat verschillende draagmogelijkheden zien. Er is gelegenheid om een doek of drager uit te proberen. Ik kan je laten voelen hoe het is om je kindje of een pop te dragen.

10349195_331649323670332_185683285872788355_nDaarnaast vertel ik wat je kunt leren in een draagconsult en workshop. Je kan een draagconsult of workshop afspreken en ook doeken of dragers huren.

Ook geef ik een korte demonstratie van het dragen met een geweven doek, rekbare doek, ringsling en voorgevormde drager.

Wil je graag tips over je knooptechniek of verschillende dragers uitproberen? Dan ben je van harte welkom tijdens 1 van de MamaCafe’s of draaginlopen. Ook kan je een kort consult boeken van minimaal 15 minuten om een knoop stap voor stap door te nemen en tips te krijgen.

De avond start om half acht en is rond kwart voor negen afgelopen.
Na aanmelding voor dit evenement stuur ik je het adres door waar de avond gehouden wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>