Tijdens de zwangerschap

20141022_101938Ook tijdens je zwangerschap kan je een draagconsult volgen. Je kan een consult boeken om verschillende draagwijzen uit te proberen en meer te leren over dragen. Ook kan je in een consult leren dragen met een geweven of rekbare doek. Een consult om verschillende voorgevormde dragers uit te proberen is ook een optie.

Je zwangere buik zal wel een klein beetje invloed hebben op de manier van dragen. Je draagt iets hoger dan normaal het geval zou zijn. Dit is geen probleem om een knoop goed aan te leren en een goede voorbereiding op de geboorte van je kindje. Zo kan je al in de kraamweek je kindje fijn en comfortabel in een draagdoek dragen.

Speciaal voor zwangeren heb ik een speciale aanbieding: Wanneer je tijdens je zwangerschap een consult volgt, kom ik na de bevalling gratis een half uur op bezoek om je te helpen met knopen of nog wat tips te geven. Woon je niet in Baarn dan kunnen er wel reiskosten berekend worden.

20141022_110355Waarschijnlijk lukt het tijdens je zwangerschap beter om je aandacht bij het consult te houden dan wanneer je net bevallen bent. Het is aan jou om in te schatten of je een consult van ongeveer anderhalf uur nog aan kunt. Natuurlijk houd ik ook rekening met je conditie door wat meer rustmomenten in te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>