Workshop

In verband met mijn zwangerschap geef ik voorlopig geen workshops. Wil je toch graag mee doen aan een workshop? Dan verwijs ik je graag door naar 1 van mijn collega’s. Te vinden op de volgende website: Vereniging van Draagdoek Consulenten. 

 

Wil je graag samen met vriendinnen leren knopen? Of vind je een individueel consult te duur? Een workshop is de ideale gelegenheid om samen aan de slag te gaan met dragen. In een groep van 3 tot 6 personen leer je 1 draagwijze. Een workshop met 3 of 4 personen kost 30 euro per persoon en duurt 2,5 uur. Een workshop voor 5 of 6 personen kost 25 euro per persoon en duurt 3 uur. Als een workshop buiten Baarn plaatsvind zou het kunnen dat ik reiskosten reken.

Tijdens een workshop geef ik informatie over dragen afgestemd op jullie ervaring en de draagwijze die aan bod komt. Daarna doe ik de knoop stapje voor stapje voor met behulp van een draagpop. Iedereen heeft ruim voldoende mogelijkheden om met een draagpop de knoop te oefenen. Daarna is het tijd om je eigen kindje te dragen.

Gedurende de workshop kunnen er vragen gesteld worden. Ook kan je van elkaars successen en blunders leren.

SJ2014031421 kopiërenMet regelmaat organiseer ik een workshop waar je je als individu voor kunt inschrijven. Ik kondig deze aan in de agenda en op Facebook. Daarnaast is het mogelijk om zelf een workshop te organiseren. Hiervoor zoek je 3 tot 6 mensen bij elkaar. Ik krijg graag van iedereen een contactformulier opgestuurd zodat ik kan inschatten of jullie wensen binnen 1 workshop passen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om buik- en rugdragen in 1 workshop te combineren.

Het kan met zes volwassenen en kinderen behoorlijk druk worden. Vandaar dat toeschouwers en broertjes of zusjes tijdens een workshop niet welkom zijn. Het is aan jou om in te schatten of het je lukt je aandacht tussen je kindje en de workshop te verdelen. Je kan een oppas meenemen voor je kindje die eventueel het eerste deel van de workshop een rondje gaat wandelen of zich met je kindje bezig houd.

Borstvoeding geven is geen probleem. Neem vooral je tijd om te voeden en waar nodig help ik je de gemiste stof in te halen.

Enkele mogelijkheden voor een workshop zijn rugdragen, buikdragen, torsodragen, knopen met een korte doek, een ringsling, knopen met een rekbare doek en SSC’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>