Draagwandeling

Ongeveer één keer per maand organiseer ik een draagwandeling in de omgeving van Baarn. Een wandeling speciaal voor ouders die hun kindje dragen. Dit is een ideale gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Andere doeken en dragers te bewonderen en een frisse neus te halen.

SJ2014022560 kopiërenBen je nog een beetje onzeker over het dragen? Heb je net leren knopen en kan je nog wat tips gebruiken? Ik help je graag om tijdens deze wandeling comfortabel te dragen. Een nieuwe knoop kan ik je tijdens een wandeling niet leren. Daar is simpelweg niet genoeg tijd voor. Enkele tips geef ik je graag.

Heb je nog nooit eerder gedragen? Ik heb een aantal SSC’s (voorgevormde dragers) in huis die je tijdens een wandeling mag gebruiken. Overleg dit wel even van te voren dan weet ik welke dragers ik mee moet nemen.

Dit is meteen een goede gelegenheid ook voor ervaren dragers om een drager of doek die ik heb uit te proberen. Heb je zelf alleen een katoenen doek en wordt je kindje al wat zwaarder? Dan kan je van mij een doekje met hennep of met linnen proberen.

Je bent ook van harte welkom als jouw kindje nog in je buik (of die van je partner) gedragen wordt!

SJ2014022501 kopiërenNaast alle praktische mogelijkheden die een draagwandeling met een gecertificeerd draagconsulent met zich meebrengt is het vooral mijn bedoeling om een gezellige dag te hebben. Nieuwe mensen leren kennen en ervaringen delen. Ik doe mijn best om elke wandeling zo te plannen dat er na afloop de mogelijkheid is om wat te drinken in een nabijgelegen café of restaurant.

In de agenda op deze website kun je alle wandelingen vinden die ik gepland heb. Inschrijven kan per mail (info@ikwildragen.nl) of via de evenementen op mijn Facebookpagina.