Verhuur

De aanschaf van een doek of drager gaat meestal niet over 1 nacht ijs. Er zijn bijna geen doeken te koop in stenen winkels en het is lastig om aan een plaatje op internet te zien of een drager jou goed past. Een pasconsult is soms niet lang genoeg om een drager goed uit te proberen. Daarom kan je alle doeken en dragers die ik voor mijn consulten heb ook van mij huren.

1010390_703657676391538_1913470360591723774_n-2Misschien wil je eens kijken of een korte doek wat voor je is? Weet je nog niet helemaal zeker welke drager je wilt? Of wil je graag een drager meenemen op vakantie?

Op de volgende pagina vind je alle doeken en dragers die te huur zijn. In principe voor onbepaalde tijd. Een draagdoek huren kan voor maar 1 euro per dag.

Wanneer je online een doek of drager besteld betaal je 25 of 50 euro borg. Je krijgt deze borg, met aftrek van de huurprijs, binnen een week na het terugsturen van de doek of drager op je rekening teruggestort. Je betaald huur vanaf de dag dat jij de drager ontvangt tot en met de dag dat jij hem weer naar mij opstuurt.

1 reactie op “Verhuur

  1. Pingback: Aqua Carrier - Ik wil dragenIk wil dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>