Winkel

Steeds vaker krijg ik vragen van ouders of ze de door hun uitgekozen doek of drager ook kunnen kopen. Hoe mooi zou het inderdaad zijn als je tijdens een orientatieconsult een fijne doek of drager vind en die meteen mee naar huis kan nemen. Tijd voor actie. In de komende maanden zal ik deze webshop vullen met doeken en dragers. Ik maak een selectie van merken en modellen die tijdens oriëntatie consulten in de smaak vallen en waar ik achter sta. Je kan een drager aanschaffen tijdens een draagconsult of workshop of achteraf via deze webwinkel. Natuurlijk is het geen probleem als je een doek of drager wilt kopen en geen consult bij mij doet.

Op dit moment verkoop ik de AquaCarrier en de AquaSling van Bykay. Hier vind je een review over de AquaCarrier. Het is ook mogelijk om deze te huren.

Mijn consulentenstash zal even uitgebreid blijven als hij nu is en waarschijnlijk nog wel groter worden. Ik wil je namelijk zo veel mogelijk doeken en dragers kunnen laten zien, ook diegenen die ik niet in mijn webwinkel verkoop. Wil je een artikel kopen dat ik niet in mijn webwinkel heb staan dan verwijs ik je graag door naar collega’s.

Op deze pagina vind je alle doeken en dragers die je bij mij kunt huren zodat je wat langer de tijd hebt om ze uit te proberen.